3x durven met opvallend behang

Doe inspiratie op met de merken: Élitis, Arte Walls en HookedOnWalls

Behang is een allemansvriend en leent zich perfect om een statement in huis te maken. De keuze is enorm als het aankomt op kleuren, patronen, en dessins. Voor elke woonstijl en woonwens is er passend behang te vinden. Durf jij uit je comfort zone te stappen en te kiezen voor behang dat direct in het oog springt? Binnen de merken die we bij Mattijssen verkopen, zijn er genoeg mogelijkheden om je behanggrenzen op te zoeken. We willen je laten zien dat behang bijdraagt aan het oproepen van sfeer en dat druk behang niet per se op je af hoeft te komen als je maar voor de juiste kleuren kiest. Schrik niet, maar durf!

Behang van Élitis

Élitis is de behangmeester als het gaat om behangcollecties die een luxe en verfijnde sfeer creëren. Met exclusieve designs, diep kleurgebruik en een liefde om de wereld te ontdekken, haal je met Élitis altijd een kunstwerk in huis. Kan ook niet anders met de filosofie: ‘Dare to be bold, innovate, and act as explorers in the field of furnishing fabrics and wallcoverings, known to be more traditional until now’. Wij vinden het knap hoe drukke dessins toch rustgevend en luxueus op ons over kunnen komen. Alle collecties vertellen een eigen verhaal, zijn karakteristiek voegen écht iets toe aan ieder interieur. Kies je voor Élitis, dan weet je dat je een behangpareltje in huis haalt waar veel over gesproken zal worden. 

Behang van HookedOnWalls

Pas maar op, want met het behang van HookedOnWalls kan het zomaar liefde op het eerste gezicht zijn. Met soms gedurfde, vaak verrassende ontwerpen die net een tikkeltje anders dan anders zijn, is HookedOnWalls een designer behangmerk met een uitgesproken eigen stijl. Smaakvol en tegelijk altijd toegankelijk. En daar houden wij van! Dit behang ‘Lush’ uit de collectie ‘Tinted Tiles’ got us hooked en heeft ons niet meer losgelaten. Het is wederom behang met een vrij druk dessin, maar toch stoort dat niet. Door het lichte kleurgebruik en het subtiele lijnenspel schreeuwt het om aandacht, maar op een positieve manier. En het leuke is; keer op keer ontdek je iets nieuws. Vind je dit kleurgebruik toch niet spannend genoeg? Binnen de collectie ‘Tinted Tiles’ kun je ook nog andere kleurkeuzes maken. Jij bepaalt jouw eigen behanggrenzen!

Behang van Arte Walls

Op de collecties van Arte raak je niet uitgekeken. Het behang gaat jaren mee, geloof ons. Kies je voor Arte Walls, dan haal je niet alleen bijzonder behang in huis, maar maak je ook een duurzame keuze. Arte: “Ongeveer de helft van de producten wordt intern gefabriceerd met behulp van milieuvriendelijke procedés.” Het behang is niet alleen vernieuwend en volgens de laatste trends, maar ook van superieure kwaliteit. Het geeft je interieur allure, zowel op een paar vierkante meter als binnen grote ruimtes. De dessins en prints van Arte zetten per definitie overal de toon. 

Mis onze behangactie niet!

Bij Mattijssen denken we altijd graag met jouw woonwensen mee. Wil je behang in huis, maar weet je niet wat bij jou thuis past? Kom snuffelen in onze enorme voorraad behangboeken. Samen vinden we een passende oplossing. En koop je van 19 tot en met 30 maart voor €75,- aan behang, dan krijg je een behangset + lijm van ons cadeau. Kan je direct aan de slag; samen plakken we de winter als de wiedeweerga achter het behang.

Psst… Wist je dat we ook de behangmerken Esta, KEK Amsterdam, Studio Onszelf en Eijffinger verkopen? Over de laatste schreven we recent een blog.