Onze winkel in Bemmel is vernieuwd

Kom langs en laat je inspireren

YES! We hebben superleuk nieuws! Onze winkel in Bemmel is namelijk vernieuwd en verbeterd. Wij zijn razend enthousiast en zijn ook heel erg benieuwd wat jij er van vindt. Kom langs en laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment behang, wand- en muurdecoratie, glas, gordijnstoffen en nog veel meer moois voor je interieur. Onze winkeldames staan ook voor je klaar en je graag persoonlijk advies voor jouw project.

De zomer in je bol, ook bij Mattijssen

De temperaturen waren de afgelopen weken heerlijk zomers en dan gaat het bij ons in de woonwinkel ook kriebelen. Onder het mom, nieuw seizoen, frisse start hebben we de woonwinkel dan ook een grondige make-over gegeven. We waren al geïnspireerd door alle mooie ontwerpen in het ETC Design Center en dat wilde we zo snel mogelijk terug laten komen. Daarom zijn we de afgelopen weken druk bezig geweest om onze winkel nóg mooier, beter en gebruiksvriendelijk te maken. Dus, wanneer kom jij bij ons langs?

Nog uitgebreider assortiment

Zoals je waarschijnlijk al weet vind je bij Mattijssen alles om van jouw huis een thuis te maken. Sfeermakers en praktische woonelementen vind je dan ook in ons uitgebreide assortiment. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar gordijnen die je slaapkamer verduisteren tijdens deze zonnige dagen? Bekijk dan de gordijnen van de Ploeg. Ook in de winkel willen we je graag kennis laten maken met onze mooie stoffen, die je kunt voelen, bekijken en vergelijken!  Liever die saaie muur een vrolijke kleur geven? Tussen de vele kleurstalen van onder andere Flexa, Ecotec en Sikkens zit absoluut jouw nieuwe zomerkleur. Voor zowel de binnenmuur als de buitenmuur. Maar daar houdt het niet op, ook vernieuwde voorbeelden van tapijt, laminaat, vinyl en pvc liggen op je te wachten in onze verbeterde woonwinkel. Kortom.. Teveel om allemaal op te noemen, dus hoogtijd om weer een kijkje te nemen bij Mattijssen. Tot snel!

Kom gezellig langs en neem een kijkje in ons vernieuwde interieur. We verwelkomen je graag in onze winkel aan de Dorpsstraat 22 in Bemmel. Bekijk hier onze openingstijden.