De bouw is begonnen

Drie generaties slaan de eerste paal

2 november was een feestelijke dag voor verf en wonen specialist Harry Mattijssen. De bouw van het nieuwe bedrijfspand is begonnen. Op symbolische wijze hebben drie generaties van de familie Mattijssen de eerste paal de grond in geslagen, de eerste van de 75 in totaal. ‘We kijken hier al zo lang naar uit. Het is het begin van een nieuw hoofdstuk’ aldus trotse de eigenaar.

Tijd voor de volgende stap

Inmiddels is verf- en woonwinkel en het schildersbedrijf Harry Mattijssen een begrip in regio Bemmel. Het bedrijf is opgericht door Frits Mattijssen in 1962 en is uitgegroeid tot een warm familiebedrijf. Harry zegt hierover: “Ik vind het fantastisch dat ik hier met mijn vader en mijn gezin de eerste paal mag slaan. Mattijssen is de afgelopen jaren gestaag gegroeid. We zitten al 38 jaar in de dorpsstraat en iedereen kent ons daar, maar nu is het tijd voor de volgende stap.”

Over het pand van Mattijssen

Het nieuwe bedrijfspand komt op Houtakker 12A in Bemmel en zal naar verwachting medio 2021 haar deuren openen. “Er komt een moderne showroom, waarbij we de klant nog beter onze producten kunnen laten zien. We willen een complete sfeer en beleving neerzetten, mensen moeten het gevoel krijgen dat ze thuiskomen.” En met dat gevoel zit het wel goed, want of je nu op zoek bent naar een professionele schilder, persoonlijk interieuradvies of gewoon een potje verf komt halen, het team van Mattijssen staat altijd voor je klaar!

Bekijk hieronder de foto’s van dit heugelijke moment.