De Mattijssen Woondag: een impressie van de dag

Een feestelijke dag met interieuradvies van Colette van Vliet

Zaterdag 3 november was het zover: de Mattijssen Woondag werd gehouden in onze winkel in Bemmel. Wat hebben we genoten van jullie aanwezigheid en gezelligheid! Onze winkeldames hadden de winkel feestelijk ingericht. Er was koffie met gebak en voor de kids was er ook wat lekkers te snoepen. Interieurarchitect Colette heeft een aantal van jullie geholpen met een Quickscan met supergave interieurtips en -ideeën. Daarnaast waren en ook heel wat leuke kortingen! Wij kijken terug op een geslaagde dag!

Quickscan door interieurarchitect Colette

Tijdens de Woondag kon je een uitgebreid interieuradvies krijgen van interieurarchitect Colette van Vliet. Colette is flink aan de slag geweest met kleuren, materialen en stoffen. Stuk voor stuk werden de mooiste interieurs tevoorschijn getoverd. Een nieuwe eethoek om gezellig aan te dineren en natafelen of juist een comfortabel zitgedeelte. Colette maakt met haar creativiteit van elk huis een thuis. Laat jezelf ook inspireren door een aantal schetsen van Colette die ze tijdens de Woondag heeft gemaakt.


Woonwinkel feestelijk aangekleed

Vond je ook niet dat de winkel er super stylish uit zag? Onze winkeldames hebben daarbij hulp gehad van Pronto Wonen uit Huissen. Bij Pronto Wonen kun je terecht voor allerlei woonaccessoires en meubels. Of je nu houdt van romantisch, modern, klassiek of landelijk. Ze hebben voor ieder wat wils!


Kom ook een keer langs!

De Mattijssen Woondag was een groot succes! Kon je er niet bij zijn dit keer, maar lijkt het je leuk om ook eens advies te krijgen van een professional? Houd dan onze website en Facebook in de gaten. Daar informeren we je over onze evenementen! Of kom een keer langs in onze winkel in Bemmel. Onze winkeldames informeren je graag.