De VT-wonen & design beurs

Het antwoord op al jouw woonvragen

Binnenkort is het weer zo ver. Het grootste woonevenement van Nederland staat weer voor de deur. Op 2 t/m 7 oktober vind je de VT wonen & design beurs in de RAI in Amsterdam. Het antwoord op al jouw woonvragen. Wil je hierbij zijn? Shop dan vandaag nog jouw tickets met korting.

 

Wat is de VT-wonen & design beurs?

Elk jaar komen alle grote namen uit de woon- en interieurwereld samen om hét ultieme interieur paradijs te creëren tijdens de VT wonen- & design beurs. Wil jij dus ook de nieuwste woontrends ontdekken? Of is je bank duidelijk aan een opfrisbeurt toe, bijvoorbeeld met een paar nieuwe kussens? Of ben je benieuwd wat de vtwonen stylisten dit jaar voor moois hebben bedacht? Kom dan zeker langs en laat je inspireren.

Oktober woonmaand

De herfst betekent dat we met zijn allen weer massaal naar binnentrekken. De lange – en prachtige – zomer is voorbij en nu willen we het binnen weer gezellig en knus maken. Hierbij horen natuurlijk ook de nieuwste herfstkleuren en de mooiste accessoires. Wij van Mattijssen zijn dan ook dolenthousiast over dit superleuke evenement. En wat is een beter begin van de Oktober Woonmaand, dan dit wooninspiratie-festijn!

3 tips om de herfst bij jou in huis te halen

Kun je niet naar de VT-wonen beurs komen? Dat is onwijs balen! Maar niet helemaal getreurd, want behalve ons verslag van de beurs hebben we nog 3 tips voor je te laten inspireren voor komende herfst.

1. Pin, pin pin!

Laat je inspireren op Pinterest. Hier zie je onwijs veel woontrends veelvoudig terugkomen. Pinterest is een soort van Google maar dan met plaats, dus zoek gewoon op Woontrends herfst 2018 en je zit meteen goed!

2. Maak een moodboard

Dit kan ook online, maar het is nog veel leuker om het lekker ouderwets met schaar en papier te doen. Koop een paar woontijdschriften of verzamel wat folders van woonwinkels en knip en plak alles wat jij mooi vindt. Grote mok thee erbij en alvast wat chocolade kruidnoten en succes gegarandeerd.

3. Maak een wandeling

Huh? Zeg je nu dat ik naar buiten moet om het binnen gezellig te maken? JAZEKER. Loop een rondje door je straat, wijk of stad en laat je inspireren door alles wat je om je heen ziet. In de winkels, maar ook stiekem bij mensen thuis. Let wel op dat je niet asociaal bij mensen naar binnen staart, maar kijk subtiel naar hoe anderen hun huis inrichten.