Geef je huis kleur met Pure by Flexa

Fris, vrolijk en altijd een tint die bij jou past

Het voorjaar staat weer voor de deur. Dat betekent tijd om jouw huis weer in een fris voorjaarsfeertje om te toveren. Dit kun je heel makkelijk doen door wat leuke nieuwe kussens aan te schaffen of met een mooie voorjaarstint de muren eens aan te pakken. Wil je weten hoe je dat doet? Samen met Pure by Flexa hebben we een aantal tips voor je verzameld.

1. Kleur is persoonlijk

Blijf dus dicht bij jezelf! Zo is geel op dit moment hartstikke hot, maar kan het heel goed zijn dat jij deze kleur helemaal niks vindt. Probeer dan een andere kleur die wél bij jou past, zoals olijfgroen of baby blauw.

 

2. Laat je inspireren!

Soms moet je dingen gewoon even voor je zien om te kunnen bepalen of het echt iets voor jou is. Bekijk Pinterest en Instagram of laat je inspireren door bekende bloggers of influencers. Er zijn online oneindig veel interieurs te vinden!

 

3. Maak een moodboard

Om te ontdekken wat jij mooi vindt en of dit past kun je een moodboard maken. Dit kan online op bijvoorbeeld Pinterest, maar ook door lekker creabea aan de slag te gaan met magazines. Kom je er niet meer uit of heb je geen idee wat jij nou echt mooi vindt? Maak dan een afspraak voor ons persoonlijk style advies! Dan komt onze interieur specialist bij jouw thuis!

4. Gebruik hulpmiddelen

Bij ons in de winkel hebben wij een prachtige Pure by Flexa wand met alle kleuren! Wil je helemaal in de stijl van dit seizoen? Dan hebben wij voor de trendkleuren ook testers waarmee je thuis kunt kijken of de kleur past bij jouw interieur. Ook kun je gebruik maken van de Flex Visualizer App, hiermee kun je de kleuren goed bekijken voor je aan de slag gaat.

5. Gewoon doen

Soms is het een beetje eng om voor een nieuwe kleur te gaan. Wist je dat je ook kunt kiezen voor een lichtere tint van een bepaalde kleur. Iets minder heftig, maar nog steeds een prachtig effect. En voor het verven van een muur geldt natuurlijk altijd: gewoon doen! Je kunt altijd nog terug naar de oude kleur.

Bron foto: Enter My Attic