Mattijssen Mooimaker van de Maand

Behang van Eijffinger

Behang is een allemansvriend. Het past in iedere woonstijl en laat zich goed combineren met andere materialen. Het is de speelse toevoeging die je interieur tot leven brengt én persoonlijk maakt. En het leuke is, de keuze is reuze. Van kleurrijk behang met dessins en behang dat zo uit het Rijksmuseum lijkt te komen tot effen behang in natuurlijke en rustige kleuren. Ook voor jou is er een passend behang te vinden. Een van de merken die wij verkopen is Eijffinger. Eén waarschuwing: wij verliezen ons zo nu en dan bij al het moois dat het merk te bieden heeft. Dus wellicht jij ook. We lichten een aantal mooie collecties uit. Kijk je mee?

Behang met dessin

Behang met dessins hoeft niet per se opvallend te zijn. Er zijn genoeg subtiele, maar wel speelse opties. Dit behang uit de collectie Geonature is daar een perfect voorbeeld van. Het fijne lijnenspel in goud schreeuwt niet om aandacht, maar trekt wel de aandacht. De collectie is een knipoog naar de periode van de art deco met gestileerde motieven, grafische lijnen en gedempte tinten. Wat een knap staaltje verleidingsspel creëer je hiermee op de muur!

Natuurlijk behang

Tijdens een wandeling door de natuur is de kans groot dat je je verwondert over de rijke kleurschakeringen en vormen, perfect door al zijn onregelmatigheden. Perfecte imperfectie zouden we het willen noemen. Precies wat je ook terugziet in de collectie Natural Wallcoverings. Met deze collectie haal je de natuur in huis. Bijna letterlijk, want tot deze collectie behoren prachtige dessins die regelrecht uit een bos of duinoppervlak weggehaald lijken te zijn. Strijk je met je vinger over het behang, dan kun je de natuur zelfs voelen. Kortom: een mooi spel tussen textuur en kleurgebruik dat naadloos op elkaar aansluit.

Grenzeloze inspiratie

Inspiratie kent geen grenzen. Dolblij worden wij dan ook van deze LOUNGE collectie die is geïnspireerd op alle windstreken die de wereld rijk is. Het resultaat? Behang dat zijn eigen verhaal vertelt, zich kenmerkt door krachtige contrasten en waar je dag in dag uit bij weg kunt dromen. Zoals Eijffinger zelf zegt: “Geniet thuis van nomadisch chique avonturen, met een bohemien twist. Lounge is een collectie als een dierbaar souvenir.” Zucht…

Behangen buiten de lijntjes

Behang hoort op de muur, dat is waar we vaak als eerste aan denken. Maar misschien durf jij behang wel anders toe te passen? Op een XL paneel? Wat dacht je van op een kamerscherm? Een deur misschien? Door out of the box te denken, ontstaan de meest creatieve ideeën die jouw interieur karakter geven. En bovenal, eigen maken. Precies waar het behang van Eijffinger perfect bij helpt.

Over Eijffinger

Met uitgesproken en kleurige dessins op behang en gordijnstoffen wil Eijffinger de wereld mooier maken. Een mooi streven, waar we ons bij Mattijssen mee kunnen identificeren. Bij Eijffinger is er een grote interesse voor de woontrends in de breedste zin van het woord. Gekeken wordt naar dé nieuwe kleur, dé nieuwe vorm of hét nieuwe materiaal. Altijd met het oog om producten te creëren die uitdrukking geven aan een eigen identiteit. Precies wat wij ook hopen voor jouw interieur: een eigen identiteit. Wil je meer weten over de collectie van Eijffinger? We hebben stapels boeken liggen in onze winkel. Natuurlijk ook van heel veel andere mooie behangmerken. Kom gezellig langs in de Dorpsstraat, dan laten we je alles zien!

Heb je onze vorige Mooimaker van de Maand gemist? Ontdek ‘m hier!

Bron foto’s: Eijffinger