De Mattijssen Winterschilder

Speciaal voor de donkere, koude dagen
In de winter zijn de omstandigheden voor buitenschilderwerk vaak niet optimaal. Het regent, waait, vriest of sneeuwt en bovendien zijn de meeste mensen bezig met het binnen zo fijn en gezellig mogelijk te maken. Natuurlijk kunnen onze schilders wel tegen een stootje, maar als iedereen naar binnen trekt, waarom doen wij dat niet ook? En zo is de Mattijssen Winterschilder geboren. Dit is een waanzinnige actie voor al onze binnenschilder werkzaamheden. Nieuwe kleur op de muur? De kozijnen meepakken? Tijd om het plafond weer eens opnieuw te witten? Wij staan voor je klaar! 
 

Veel voordeel tijdens de Mattijssen Winterschilder-actie

Tijdens de Mattijssen Winterschilder-actie geven wij korting op de uitvoering van onze werkzaamheden. Dat betekent dat je tot wel 10% korting kunt krijgen op de uitvoeringsprijs. Daarom is NU hét moment om een afspraak te maken met een van onze specialisten. De actie loopt tot en met 30 maart en geldt niet alleen voor particulieren maar ook voor onze zakelijke projecten. Wil je meer weten over de actie of een afspraak maken? Neem dan contact op met het schildersbedrijf.Onze schilders zijn stuk voor stuk professionals. Als je contact met ons opneemt voor een afspraak voor de Winterschilder zullen we eerste de opdracht bespreken. Onze specialisten geven advies, denken met je mee en maken op basis daarvan een schatting van de kosten. Je ontvangt van ons een offerte en daarin verwerken we de Winterschilder kortingsactie. Vervolgens maken we een afspraak om de klus uit te voeren. Bij Mattijssen staat kwaliteit en service voorop, daarom geven elke klant veel persoonlijke aandacht en deskundig advies.

Grote klus? Ga voor Mattijssen Compleet

Wil je behalve een schilderklus ook meteen een nieuw behang op de muur? Of is jouw raamdecoratie ook wel aan vervanging toe? Of wil je investeren in een mooie nieuwe vloer? Combineer onze diensten en maak gebruik van Mattijssen Compleet. Een complete service die alle klussen voor jou uit handen neemt. Wij zorgen dat het professioneel en snel gebeurt zodat jij optimaal kunt genieten van jouw ultieme huis. Meer weten over Mattijssen Compleet? Neem ook dan contact met ons op!