Mattijssen Woondag

Heel veel interieuradvies, koffie en gezelligheid!

Zaterdag 5 oktober was het zover: de Mattijssen Woondag en wat hebben we er weer enorm van genoten. Onze interieur architecte Colette zat helemaal vol met fantastische interieuradvies sessies, de barista in de winkel verzorgde de lekkerste koffies en natuurlijk had het team van Mattijssen er ook onwijs veel zin in! We hebben een gezellig overzicht van deze dag voor je verzameld.

 

Tijdens de Woondag

We waren met zijn allen al vroeg aanwezig in de winkel om alles klaar te zetten voor de Woondag. De barista hoek werd ingericht, de winkel werd mooi versierd en samen met het team namen we nog even de planning door. Interieur architecte Colette zou de hele dag vol zitten met de mensen die zich hadden aangemeld voor een inspiratiesessie. Zij geeft hen een interieuradvies en tekent een prachtige schets met mogelijkheden voor ze. De rest van het team staat paraat om de klanten te adviseren en helpen. Dan was het tijd om de deuren te openen en ook gewoon keihard te genieten! Een drukke, maar onwijs leuke en gezellige dag.

 

 

Interieuradvies voor jouw ultieme thuis

De Mattijssen Woondag is onderdeel van de Oktober Woonmaand. Een maand vol fantastische acties voor onze klanten. We trekken in deze herfstige maand namelijk weer massaal van buiten naar binnen en besteden daarom net wat meer aandacht aan ons interieur. Met de woondag helpen we onze klanten met het kiezen van de fijnste, beste en mooiste gordijnen, raamdecoratie, vloeren en verven zodat hun huis weer aanvoelt als een warm en gezellig thuis!

 

Mattijssen Woondag gemist?

Kon je er niet bij zijn? Niet getreurd! Nog de hele maand oktober kun je van onze acties profiteren zoals: 20% korting op alle raamdecoratie en gordijnstoffen én 10% korting op alle PVC-vloeren. En natuurlijk staat ons fantastische team voor je klaar om je adviseren! Zien we je snel?