BECE raamdecoratie

Mode voor je raam

Mattijssen is dé specialist op het gebied van verf, behang, wand- en muurdecoratie en vloeren. Raamdecoratie mag natuurlijk ook niet ontbreken in dit rijtje. Gordijnen zorgen namelijk niet alleen voor privacy, maar het is ook een echte sfeerbepaler in je interieur. Zeker tijdens de herfst en winter is het fijn om raambekleding te hebben die de kou buiten houdt. Een van de merken waar wij heel enthousiast van worden is Bece®. Voor elk type en vorm raam hebben ze een passende oplossing in een mooie kleur en in een mooi design.

Rolgordijnen voor elk interieur

Bece® levert prachtige raamdecoratie voor jouw huis. Met hun uitgebreide assortiment zit er ook een om van jouw huis een thuis te maken. De all-time favorite is het rolgordijn. De rolgordijnen van Bece® zijn er wel in 200 kleuren en met vele decoratieve opties! Wil je ze juist verduisterend of lichtdoorlatend? De keuze is aan jou! Of je ze nu nodig hebt voor grote ramen, dakramen of draai-kiepramen, een rolgordijn van Bece® is altijd mooi en functioneel.

Plisségordijn voor elk type raam

Heeft je een raam met een bijzondere vorm? Dan zijn de plisségordijnen erg geschikt. Plisségordijnen werken erg fijn met bijvoorbeeld ronde ramen, driehoek ramen of de ramen voor de serre. Je kunt plisségordijnen niet alleen naar beneden of boven halen, maar je kunt ze ook van onder naar boven bedienen. Hierdoor zorg je voor de juiste lichtinval in huis en heb je ook geen last van inkijk van buitenaf.  Ook de plisségordijnen zijn beschikbaar in heel veel kleuren en designs en zijn ze geschikt voor elk interieur.

Paneelgordijnen voor grote ramen

Wanneer je een grote schuifpui hebt van je woonkamer naar de tuin dan zijn paneelgordijnen echt wat voor jou! Deze zijn namelijk zeer geschikt voor grote ramen. Met paneelgordijnen kun je alle kanten op. Laat je creativiteit de vrije loop en speel met verschillende kleuren. Een paneelgordijn alleen voor het raam? Zeker niet! Je kunt ze ook gebruiken als roomdivider en als kastdeur. Als roomdivider deel je de ruimte op een speelse manier in tweeën.

Nog meer in onze woonwinkel

Deze drie soorten raamdecoraties zijn maar een greep uit het ruime assortiment van Bece®. Tijdens de oktober woonmaand hebben we de hele maand maar liefst 20% korting op alle raamdecoratie van dit topmerk! Kom een keer langs in onze woonwinkel waar onze winkeldames alle mogelijkheden graag aan je laten zien.