Sikkens

Hoogwaardige verfproducten voor professioneel schilderwerk

Lekker he, dit zomerse weer? Ben jij ook heerlijk in de tuin aan het genieten van het zonnetje? ’s Ochtends gezellig met het gezin ontbijten of later op de dag een uitgebreide brunch. De barbecue maakt op dit soort dagen ook overuren natuurlijk! Even relaxen en niks doen in de tuin is natuurlijk ook ideaal met dit weer. Juist op die momenten wanneer je rustig rondkijkt, kom je er achter dat de tuin na de winter best wel wat onderhoud nodig heeft. De verf van het tuinhekje bladdert, de schutting is vaal en de gevel mag ook best een gezellig kleurtje hebben. Wie kan het verf- en lakwerk het beste een opknapbeurt geven dan Sikkens? Dit Nederlandse merk zorgt al meer dan 225 jaar voor een op en top verfresultaat.

Muurverf, lak, metaalverf en meer

Van oorsprong maakt Sikkens speciale lakken voor de meubelmaker branche en de auto- en vliegtuigindustrie. Dat doen ze nog steeds, maar voor de consument zijn de verven en lakken ook beschikbaar. Wist je dat ze wel 5051 kleuren tot hun beschikking hebben? Daar zit voor iedereen wel een passende kleur bij om de schutting een ander kleurtje te geven. Of de binnenmuur of wat dan ook! Sikkens heeft naast lakken en metaalverven namelijk ook muurverven. Ook de vloer wordt niet overgeslagen. Ze hebben een ruim assortiment aan vloercoatings met bijvoorbeeld een antislip coating. Fijn wanneer je kleintjes in huis hebt rondrennen. Alle verven en lakken bieden topprestaties en ze zijn ook nog eens duurzaam. Sikkens helpt je om van je huis een thuis te maken.Kunstzinnige kleuren

Zóveel kleuren. Hoe komen ze erbij? Sikkens laat zich onder andere inspireren door kunst. Zo hebben ze de speciale Sikkens Van Gogh Kleuren. De blauwe kleuren van ‘Amandelbloesem’ en het geel van de wereldberoemde ‘Zonnebloemen’ zijn ook beschikbaar voor op de muur thuis. Zo breng je een beetje van van Gogh in je eigen huis. Leuk hè?

Bekijk de kleur op je muur via de app

Ben je nog een beetje aan het twijfelen of je de juiste kleur hebt? Dat snappen ze bij Sikkens maar al te goed. Daarom hebben ze een app met handige Visualiser functie. Hiermee visualiseer je elke Sikkens kleur op de muur. Handig bij het kiezen van de juiste kleur. De app is gratis en geschikt voor Apple en Android toestellen.

Benieuwd naar alle kleuren waar je uit kunt kiezen? Kom dan langs in onze woonwinkel in Bemmel waar je je kunt laten inspireren door de vele kleurstalen die wij hebben van Sikkens. Onze winkeldames helpen je graag bij het vinden van de juiste kleur!