PVC-vloeren in de spotlight

Ontdek onze merken: Moduleo & Vivafloors

Als je een huis gaat inrichten zijn er een aantal elementen die de sfeer van een ruimte bepalen. Dit zijn onder andere de kleuren op de muur, de raamdecoratie en gordijnen en natuurlijk als laatste de vloer. Een donkere vloer heeft een rustieke uitstraling en straalt warmte uit. Liever voor licht? Daarmee maak je een kamer lichter, opener en vooral ook groter. In deze blog gaan we het hebben over de PVC-vloeren van Moduleo en Vivafloors, twee merken die we in de woonwinkel verkopen. 

Moduleo vloeren

Dit luxueuze merk heeft kwaliteit en sfeer hoog in het vaandel staan. Met vele verschillende kleuren, motieven en soorten is dit merk een absolute aanrader als het aankomt op PVC-vloeren. Daarnaast zijn de vloeren van Moduleo ook nog eens ontzettend duurzaam en past het daarmee dus goed in een modern interieur. Een ander groot voordeel is dat de vloeren slijtvast zijn en geluiddempend. Handig als je in een appartement woont.

Extra fijn: sinds kort heeft Moduleo een nieuwe collectie LayRed vloeren die op bijna elke ondergrond gelegd kunnen worden. Je hoeft de vloer dus niet meer te egaliseren en verlijmen is ook niet nodig. Daarnaast is bestaat de vloer uit twaalf samengeperste lagen die zorgen voor extra stevigheid, geluidsdemping en wooncomfort! Kom gerust eens bij ons langs in de woonwinkel om de vloeren te bekijken en ervaar zelf wat voor kwaliteitsvloeren dit zijn!

 

Vivafloors vloeren

Een andere topper uit onze collectie is Vivafloors. Deze lokale fabrikant levert ook een prachtige kwaliteit die wij bij Mattijssen enorm kunnen waarderen. Zoals zij dit zelf omschrijven zijn alle PVC-vloeren van Vivafloors: ‘een vloer voor het leven’. Met warme kleuren voel je je meteen thuis bij het aanschaffen van dit merk. Er zijn twee soorten vloeren: eentje met een handig kliksysteem en eentje die wordt vast gelijmd aan de ondervloer voor een stevig geheel. In onze woonwinkel vertellen we je met plezier over dit merk en kun je de verschillende vloeren bewonderen.

Waarom een PVC-vloer?

We hebben hierboven twee van onze topmerken uitgelicht, maar waarom zou je kiezen voor een PVC-vloer in plaats van traditioneel laminaat of tapijt? Een PVC-vloer is houtvrij, dat wil zeggen dat deze vloer wordt gemaakt van een sterke soort kunststof en hierdoor ook veel steviger is dan een houten laminaat vloer. Bovendien gaat de vloer langer mee, wat weer duurzamer is. Ook laat een PVC-vloer ook warmte door, wat ideaal is als je vloerverwarming hebt in je huis. Als je een vloer verlijmd aan de ondergrond is deze vocht bestendig en dus kan je in je hele huis – ook de badkamer en de keuken – de vloer doorleggen. Tenslotte werkt PVC ook geluidsdempend én is dit materiaal heel makkelijk in onderhoud. Kortom, er zitten veel voordelen aan een PVC-vloer en na een eenmalige investering kun je er jaren tegenaan!

 

Alleen deze maand* ontvang je bij Mattijssen 10% korting op alle PVC-vloeren. Kom dus snel langs bij ons in de winkel en laat je adviseren door ons team! (*de actie loopt t/m 30 november 2019)