Thuisblijf tip

5 verftrends voor jouw huis
n deze gekke tijden zitten we ineens massaal thuis. Behalve een blokje om zijn het dus vooral de muren van ons huis waar we tegenaan kijken. Hoogtijd dus om die muren eens een flinke boost te geven. Ben jij ook van plan om binnenkort de kwast te pakken en dat ene muurtje een nieuwe kleur te geven? Wij hebben de vijf grootste verftrends van dit moment voor je op een rijtje gezet. 
 

 

1. Tranquil Dawn en andere groen tinten

Flexa heeft de mosgroene kleur ‘tranquil dawn’ verkozen tot kleur van het jaar 2020. Het is dan ook niet zo raar dat deze kleur dan ook met stip op nummer 1 staat. Sowieso doen groentinten het altijd goed in huis. Denk bijvoorbeeld maar aan olijfgroen, diep donkergroen of een andere groen tint. Lijkt groen jou ook een mooie kleur voor op de muur? Laat je adviseren in de winkel over onze favorieten!

 

2. Bruin en aardetinten

Van terracotta tot roestbruin, bruintinten zijn hot! Het straalt veel warmte uit en matcht over het algemeen goed met andere natuurlijke elementen die je wellicht al in huis hebt. Wat dacht je bijvoorbeeld van de traditionele terracotta planten pot? Of een groot jute kleed? Het kan allemaal! Deze verftrend geeft je huis een overduidelijke make-over en behoud de rust in je interieur.

 

3. Donkere kleuren zoals nachtblauw

Het is misschien niet het meest vrolijke trend voor deze tijd van het jaar. Toch kan een muur in een diepblauwe of diepgroene tint je huis in een klap onwijs chique maken. Ook voor de slaapkamer wordt deze verftrend vaak toegepast. Zelf zijn wij fan van nachtelijk blauw in de slaapkamer, durf jij het ook aan?

 

4. Net-niet-wit tinten voor lichte ruimtes

Ben je niet zo van de knal kleuren en zou je het liefst alles gewoon lekker licht laten? Dan is een net-niet-wit tint misschien wel iets voor jou! Let wel op dat je niet één muur in een gebroken wit kleur schildert en de rest in het wit-wit want dan lijkt het net of de geschilderde muur vies is. Ook mooi bij deze trend: lichtgrijs of licht beige voor het contrast.

5. De kies-gewoon-wat-jij-mooi-vindt trend

Oke, dit is niet echt een trend, maar als laatste willen we je toch nog het volgende meegeven: kies wat jij mooi vindt! Jij bent degene die er elke dag tegenaan moet kijken, dus stel jij bent dol op knalgeel, waarom ook niet?! Wij staan in ieder geval voor je klaar in de winkel om je te helpen kiezen of om je te adviseren als je er niet uitkomt. Weet je al precies welke kleur je in huist wilt? Dan kan je ook online je bestelling plaatsen. Wij zorgen dan dat deze klaar staat in de winkel en geven je bericht als je de bestelling kan ophalen.