De perfecte raamdecoratie voor in huis

Wij helpen je kiezen!
We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken, maar raamdecoratie – of het nou overgordijnen, jaloezieën of rolgordijnen zijn – maakt je huis af. En tegenwoordig zijn de mogelijkheden voor raamdecoratie eindeloos. In deze blog geven we je een aantal tips waar je op kunt letten als je raamdecoratie gaat uitzoeken. Natuurlijk ben je ook altijd welkom bij ons in de winkel voor deskundig advies. 
 
 
 
Wat past er bij je huis?

Voordat de zoektocht naar de perfecte gordijnen kan beginnen is het belangrijk om jezelf af te vragen wat er past bij je huis en interieur. Heb je bijvoorbeeld veel kleur op de muren en in je interieur, dan kan je ervoor kiezen om de gordijnen juist wat neutraal te houden. Waar je ook over na kan denken is wat de functie is waarvoor je de raamdecoratie wilt hebben. We zien vaak dat gordijnen voor de woonkamer luchtiger zijn en sfeervol zijn, terwijl raamdecoratie in de slaapkamer juist meer verduisterend moeten zijn.


Laat je online inspireren

Je kan op zoek gaan naar sfeerbeelden die passen bij wat jij mooi vindt. Dit helpt je enorm in het vinden van de juiste raamdecoratie. Je kan het online magazine van Mr. Woon bestellen, op Pinterest kijken of bij een van onze partners zoals: Toppoint. Sla je favoriete plaatjes op en neem ze mee naar de winkel dan kunnen we samen kijken of dit realistisch is en écht past bij je wensen.

Materiaal en lichtdoorlatendheid, dat moet je zien!

Online kom je een heel eind met het kiezen van een bepaalde stijl. Kies je bijvoorbeeld voor een gordijn met dessin of ga je liever voor natuurlijke elementen. Toch raden wij je altijd aan om ook even naar een winkel te gaan. Wat namelijk op het eerste oog een fantastische stof lijkt, kan in het echt veel te donker of juist lichtdoorlatend zijn.
Verder is het natuurlijk geen hogere wiskunde, jij kiest wat je mooi vindt en de rest kunnen wij voor je doen. Het monteren en ophangen van de raamdecoratie is een van onze services binnen het Mattijssen Compleet pakket. En wist je dat je alleen in de maand mei 15% korting krijgt op alle raamdecoratie van Toppoint? Kom dus snel naar de winkel en laat je adviseren.