Woonwinkel

Thuis bij Mattijssen Maak direct een afspraak

Welkom bij de woonwinkel van Mattijssen!

Bij onze woonwinkel kunnen we je helpen met het vinden van de juiste stijl voor jouw huis. Maak van jouw huis een warm en gezellig thuis door te spelen met de verschillende woonelementen. Wij hebben een heel team van interieur specialisten voor je klaar staan die je graag helpen met het maken van de juiste keuzes. Of je nu op zoek bent naar dat ene potje ecoverf of gordijnen die jouw huis niet alleen sfeer geven, maar ook de kou buiten houden. In de woonwinkel hebben wij verschillende afdelingen waarmee we je zo een zo volledig mogelijk assortiment bieden.

Veel meer dan alleen een woonwinkel

Wist je dat wij nog veel meer te bieden hebben dan alleen de woonwinkel? Natuurlijk ben je hartstikke welkom om jouw blik verf of klusgereedschap te halen. Maar ook als je op zoek bent naar uitgebreide diensten voor het coördineren van jouw make-over project ben je bij Mattijssen aan het juiste adres. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van ons persoonlijk stijl advies waarbij onze stylisten bij jou thuis komen om te kijken wat het beste past in jouw huis. Ook voor belangrijke aankleders als: verf & behang, raamdecoratie en vloeren kun je in onze woonwinkel terecht. Deze kunnen we zelfs voor je plaatsen, monteren of leggen. Hiervoor hebben wij namelijk een nieuwe dienst in het leven geroepen: Mattijssen compleet. Maak een afspraak met onze stylisten of loop gerust eens bij ons binnen.

Persoonlijk stijl advies

Ben je op zoek naar jouw stijl om van het huis een thuis te maken? Wij helpen graag met een persoonlijk interieur- & kleuradvies. Onze specialisten komen bij jou thuis voor een uitgebreide analyse.

Verf & behang

Met een lik verf of een nieuw behang kun je de woning er niet alleen fris uit laten zien, je kunt ook veel sfeer aanbrengen. Kun je niet kiezen of weet je niet goed wat écht past bij jouw interieur? Bekijk ons voorproefje!

Raamdecoratie

Wist je dat er oneindig veel soorten raamdecoratie zijn? Overgordijnen, vouw- en rolgordijnen, horizontale jaloezieën en meer. Kortom, voor elk huis is er een match voor de afwerking van het raam. Ontdek onze mogelijkheden.

Vloeren

Met een mooie en karakteristieke vloer geef je meteen veel sfeer aan jouw huis. Er zijn veel verschillende soorten vloeren: pvc, tapijt, vinyl of laminaat. Welke kies jij? Lees hier meer over de verschillende soorten vloeren.