Vloeren

Een stevige bodem voor jouw thuis

Een goede vloer is de basis van elk huis. Of je nu kiest voor pvc, tapijt, vinyl of laminaat, met een mooie vloer geef je jouw huis meteen sfeer en karakter. Kies je bijvoorbeeld voor een donkere eiken-look vloer of ga je juist voor een lichte tint? Omdat een vloer vaak jaren mee gaat is het belangrijk om goed na te denken over welke vloer het beste past bij jouw interieur. Natuurlijk zijn onze stylisten er om je te helpen bij het maken van deze keuze. Maak een afspraak en wij komen bij jou thuis voor persoonlijk advies.

 

 

PVC vloer met karakter

Onze ultieme bestseller van vloeren zijn met stipt de karakteristieke PVC-vloeren. Een PVC-vloer lijkt in veel opzichten op laminaat maar heeft een aantal fijne voordelen. Zo zijn onze PVC-vloeren makkelijk te leggen – dit kunnen wij uiteraard ook voor je doen – en dankzij de dunne, maar stevige kwaliteit blijven de vloeren extra lang mooi en beschadigd deze bijna niet. Bovendien zijn onze PVC-vloeren bijna niet te onderscheiden van een echt houten vloer. Win-win toch?

 

Tapijt & Vinyl: makkelijk en snel

Ga je graag voor gemak? Denk dan eens aan tapijt of een vinyl vloer in jouw huis. Deze vloer vrij eenvoudig te leggen en gaat jaren mee. Door de vloer in één stuk te leveren heb je geen gekke lijnen of uitsneden. Om nog maar te zwijgen over de hoeveelheid keus er is binnen deze categorie. Effen, gekleurd, neutraal, hoogpolig, laagpolig en dat zijn slechts de tapijten. Ook wat betreft vinyl zijn er veel soorten en maten. Kom gerust eens langs in onze woonwinkel, onze winkeldames laten je met liefde een aantal voorbeelden zien.

 

Laminaat vloeren voor jouw thuis

Tenslotte hebben wij ook een uitgebreid assortiment laminaat. Dankzij het fijne kliksysteem is ons laminaat ook makkelijk en snel te leggen. Laminaat is iets dikker dan onze PVC-vloeren, dat komt omdat bij laminaat een aantal lagen op elkaar zijn geperst. Dit zorgt ervoor dat laminaat iets dikker is en de planken minder flexibel. Toch kun je met een mooie laminaatvloer jouw huis in een handomdraai veranderen in een echt warm thuis.