Mattijssen Mooimaker van de Maand

Raamdecoratie van Toppoint

Maandelijks, nee zelfs wekelijks, spotten wij de mooiste merken, producten en trends. Al dat moois willen we niet voor onszelf houden, maar delen we graag met jou. Om je te inspireren. Want niets is zo fijn als thuiskomen in een warm en persoonlijk huis. En dat wensen we iedereen. Dit keer zetten we het merk Toppoint in de spotlight. Oogstrelende raamdecoratie met functionele perfectie. Daar houden we bij Mattijssen van!

Raamdecoratie van Toppoint

Toppoint is een specialist in kwalitatieve raamdecoratie. Met een grote passie voor interieurtrends en vormgeving komen zij door een heldere focus, onder alle omstandigheden, tot de best mogelijke raamoplossingen. Precies wat we bij Mattijssen ook voor jou willen betekenen. Want, voor elk type raam en elke wens is er een passend product. Lichtdoorlatend of verduisterend? Voor het keukenraam of de schuifdeuren? Bij Mattijssen helpen we je graag aan het juiste, Toppoint product. Toppoint brengt veel luxe mogelijkheden met zich mee en laat zich naadloos opnemen in de interieurtrends van 2019.

Raamdecoratie creëert sfeer

Raamdecoratie behoort tot de basis van je interieur. Het is belangrijk om dit op te nemen in je plan! Zonder raamdecoratie voelt ieder interieur kaal. Het brengt warmte en sfeer in huis. Maar, dat niet alleen. De juiste raamdecoratie waarborgt jouw privacy en zorgt dat je kunt spelen met binnenvallend licht. Wist je ook dat raamdecoratie geluiddempend werkt. De woonkamer klinkt minder hol door gebruik van stoffen. En blijft behaaglijker, want warmte heeft geen mogelijkheid meer tot ‘ontsnappen’ via het raam. Kortom: maak in iedere ruimte van je huis gebruik van raamdecoratie. Van de woonkamer tot de slaapkamer en werkkamer en keuken. Het maakt je interieur af!

Toppoint bij Mattijssen

Tot het ruime Toppoint assortiment behoren onder andere gordijnen, duete shades, plisségordijnen en vouwgordijnen. En dat verkopen we ook bij Mattijssen! Voor elke woonstijl en elke interieurwens vinden we samen een passend product voor jouw huis. Van landelijk tot modern en van kleurrijk tot natuurlijke ton-sur-ton kleuren. Kom je binnenkort bij ons langs in de woonwinkel? Dan laten we je alle raamdecoratie van Toppoint graag zien. Of we komen bij jou langs voor persoonlijk stijladvies en kijken samen hoe we jouw wensen door kunnen vertalen.

Bron foto’s: Toppoint