Over ons

Wie is Mattijssen?

Welkom bij Mattijssen | De verf- en woonspecialist van Bemmel

Wij staan altijd voor je klaar met ons professionele team. Mattijssen is opgericht door Harry Mattijssen als schildersbedrijf en is inmiddels uitgegroeid tot veel meer dan dat! Wij bieden een totaalpakket waarbij service, kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Bovendien zijn we inmiddels niet alleen een schildersbedrijf, maar ook een woonwinkel en bieden we onze aanvullende diensten aan: Mattijssen compleet. Hierbij nemen we alle zorgen van een interne verbouwing volledig uit handen.

De specialist voor in en rondom huis in Lingewaard

Ga je binnenkort verbouwen en ben je op zoek naar iemand die je kan helpen met het interieur? Misschien zoek je ook nog een iemand die de nieuwe vloer kan leggen of die aan de slag gaat met behangen? Of wil je graag de buitenmuren opnieuw geschilderd hebben, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan ben je bij Mattijssen aan het juiste adres. Wij hebben verschillende specialisaties, waardoor we altijd een expert hebben die bij jouw wensen past.

Kom ook eens langs in onze woonwinkel, waar we al het materiaal hebben zodat je zelf aan de slag kunt gaan met jouw thuis. Van vloeren tot gordijnen en natuurlijk ons uitgebreide assortiment verf. Ons winkelpersoneel staat met een goede kop koffie voor je klaar!

Een woonwinkel met aandacht voor jou

Er zijn tegenwoordig ontelbaar veel soorten verf en andere klusproducten op de markt. Zie je ook door de bomen het bos niet meer? Bij Mattijssen kun je altijd rekenen op persoonlijk advies. Wij nemen de tijd om te luisteren naar jouw situatie en zorgen dat je met het juiste product naar huis gaat. Zo behaal je snel en effectief het gewenste resultaat voor elke klus. Geen gedoe, maar fijn geholpen worden, zo doen wij dat bij Mattijssen.

Meer dan alleen een schildersbedrijf

De tweedeling tussen de woonwinkel en het schildersbedrijf is inmiddels duidelijk. Maar wist je dat wij nog veel meer doen dan dat? Wij kunnen het hele verbouwingstraject voor je coördineren. Denk bijvoorbeeld eens aan het behangen van de muren, maken van de kozijnen, glas bestellen, de nieuwe vloer leggen, afwerking van de wanden, stucen, elektriciteit aanleggen en nog veel meer. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden voor jouw project.

Behalve schilderwerken voor particulieren verzorgt Mattijssen ook projecten voor de zakelijke markt. Informeer naar de mogelijkheden.