Over ons

Wie is Mattijssen?

Welkom bij Mattijssen | De verfspecialist van Bemmel

Wij staan altijd voor je klaar met ons professionele team. Mattijssen is opgericht door Harry Mattijssen als schildersbedrijf en is inmiddels uitgegroeid tot veel meer dan dat! Wij bieden een totaalpakket waarbij service, kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Bovendien zijn we inmiddels niet alleen een schildersbedrijf, maar bieden we onze aanvullende diensten aan: Mattijssen compleet. Hierbij nemen we alle zorgen van een interne verbouwing volledig uit handen.

Schildersbedrijf in Lingewaard met hét keurmerk voor schilders

Met trots dragen wij het keurmerk van OnderhoudNL. Schilders die zijn aangesloten bij dit keurmerk onderscheiden zich door te voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Wij laten jou hiermee zien dat we staan voor optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid.

schildersbedrijf-mattijssen

Een schildersbedrijf in Bemmel met aandacht voor jou

Er zijn tegenwoordig ontelbaar veel schildersbedrijven op de markt. Welke schilder levert vakmanschap? En wat zit er wel en niet ingebrepen bij de prijs? Bij Mattijssen kun je altijd rekenen op persoonlijk en duidelijk advies. Wij nemen de tijd om te luisteren naar jouw situatie en zorgen dat de juiste specialisten voor de klus aan huis komen. Geen facturen achteraf. Zo behaal je snel en effectief het gewenste resultaat voor elke verfklus. Geen gedoe, maar fijn geholpen worden, zo doen we dat bij Mattijssen. 

 

Meer dan alleen een schildersbedrijf

Mattijssen schildersbedrijf levert vakmanschap op het gebied van al het schilderwerk, maar wist je dat wij nog veel meer doen dan dat? Wij kunnen het hele verbouwingstraject voor je coördineren. Denk bijvoorbeeld eens aan het behangen van de muren, maken van de kozijnen, glas bestellen, de nieuwe vloer leggen, afwerking van de wanden, stucen, elektriciteit aanleggen en nog veel meer. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden voor jouw project.

Behalve schilderwerken voor particulieren verzorgt Mattijssen ook projecten voor de zakelijke markt. Informeer naar de mogelijkheden.