Wat is de Mattijssen Woondag?

Inspiratie en advies van een interieurarchitect

Ben je toe aan een grote verbouwing? Wil je iets heel anders met je inrichting, maar weet je alleen niet goed wat? Of heb jij gewoon behoefte aan een professional die even met je mee kijkt? Tijdens de Mattijssen Woondag kun je een QuickScan van 1 uur met onze interieurarchitect aanvragen.

Tips over jouw woonruimte

Samen nemen jullie jouw persoonlijke woonomstandigheden door, ga je langs jouw wensenlijstje en neem je de mogelijkheden door. Je krijgt tips over hoe je jouw ruimte of woning het beste kunt inrichten, verbouwen of aanpassen.

We kijken naar alle elementen zoals: indeling, kleuren, verlichting, materialen en styling. En dat alles in een uur. Er wordt echt gekeken naar jouw wensen. Hierdoor kunnen we dieper ingaan op bijvoorbeeld de indeling of het doorbreken van een muur, maar ook bij welke kleurtonen het beste passen en een bijpassend lichtplan opstellen.

Na afloop zit je vol inspiratie en krijg je bovendien een moodboard én een schets van jouw droom interieur mee. Meld je nu aan via onderstaand contactformulier om een van de plekken te reserveren!

Nieuw veld