Raamdecoratie

Praktische sfeermakers voor jouw thuis

Wist je dat er oneindig veel soorten raamdecoratie zijn? Overgordijnen, vouwgordijnen, rolgordijnen, horizontale jaloezieën en nog meer. Kortom, voor elk huis is er een match als het gaat om de afwerking van het raam. Behalve sfeer, hebben gordijnen natuurlijk ook een praktische functie. Raamdecoratie houdt de kou buiten in de winter en de warme zon in de zomer. Ben je er nog niet helemaal uit wat voor gordijnen je moet kiezen? Maak een afspraak met onze stylisten voor een persoonlijk stijl advies.

 

Waar moet u op letten bij raamdecoratie en gordijnen?

Net als de wand- en vloerbekleding behoort raamdecoratie tot de basis van het interieur. De muren kun je eenvoudig van een nieuw behangetje of kleur voorzien, maar raamdecoratie schaf je vaak voor een langere tijd aan. Als je besluit om nieuwe gordijnen of andere raamdecoratie te kopen zijn er een aantal dingen waar je op kan letten. Wil je bijvoorbeeld gordijnen met een praktische functie? Of dienen de gordijnen voornamelijk als sfeermakers in jouw huis? Wil je een stoere look of meer een neutrale uitstraling creëren? Wilt u gordijnen van Bece, Toppoint of misschien wel Velux? Op Pinterest kun je alvast wat inspiratie op doen. Bovendien staan onze gezellige winkeldames klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste gordijnen.

 

Kom je er niet helemaal uit?

Je kan er ook voor kiezen om de gordijnen door onze vakmensen te laten inmeten en ophangen. We komen zelfs bij je thuis voor een persoonlijk stijl advies. Wij adviseren welke gordijnen er volgens onze stylisten het beste bij jouw thuis past en onze vakmensen komen de gekozen gordijnen vervolgens zorgvuldig ophangen. Meer weten? Plan een afspraak in met onze stylisten bij jouw thuis.