Persoonlijk stijl advies

Maak van jouw huis een thuis
Ben je op zoek naar jouw eigen stijl om van het huis een thuis te maken? Wij helpen graag met een persoonlijk en op maat gemaakt interieur- & kleuradvies. Onze specialisten komen bij jou thuis voor een uitgebreide analyse. Tijdens dit consult worden alle opties besproken en zullen wij luisteren naar jouw wensen en voorkeuren. Daarna zal er een vervolgafspraak gemaakt worden bij ons in de winkel. Daar kunnen alle producten bekeken, gevoeld en vergeleken worden. Zo vind je precies de juiste gordijnen, vloeren of het behang voor uw thuis. Na afloop van deze sessie ontvang je van ons een vrijblijvende offerte.

Deze fantastische deal kun je bij ons boeken voor slechts €69,-. Een prijs die wij je uiteindelijk cadeau doen als je akkoord geeft op de offerte.  

Alle voordelen op een rijtje

R

Onze stylist komt bij jou aan huis

R

Een uitgebreide kleurenanalyse passend bij jouw interieur

R

Een persoonlijk advies, afgestemd op jouw wensen

R

Een vervolg afspraak in de winkel

R

Cadeau als je een order plaatst bij Mattijssen

Meer sfeer creëren in huis

Is jouw woning wat saai en wil je het gezelliger maken? Een kussentje hier en een kaarsje daar kleedt de woning al iets aan, maar misschien ontbreekt er wel meer in jouw huis. Een frisse kleur of een mooi behang doet wonderen. Het hoeft dan ook niet meteen een hele felle tint te zijn, zolang het de ruimte maar opfleurt, knusser maakt of tot één geheel maakt. Ons persoonlijk stijl advies kan je daarbij helpen.

Maak van jouw huis een thuis

Dat is een van onze motto’s. Ben je toe aan verandering? Of heb je ergens iets heel erg tofs gezien en wil je weten hoe je jouw huis ook zo’n make-over kunt geven? Of mis je net ‘het’ in jouw huis? Laat dan onze stylistes eens meekijken, misschien ontbreken er wel warme gordijnen of luchtige in-betweens. Wellicht past de vloer niet zo goed bij de rest van het huis of is er een karpet nodig om de woning knusser te maken.

Ja, ik wil een afspraak maken!

Vul onderstaand contact formulier in en leg kort jouw situatie uit. Onze stylisten nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. Zij komen bij jouw thuis en nemen alvast wat voorbeelden mee. Ook kun je zelf al inspiratie op doen op onze Pinterest.

privacy statement