Mattijssen compleet

Alles voor in en rondom jouw huis

Wat houdt Mattijssen compleet in?

Heel kort samengevat is Mattijssen compleet een op maat gemaakt totaalpakket voor elk project. Of het nu gaat om de verbouwing van jullie huis of om een zakelijk renovatie project. De afgelopen jaren hebben wij laten zien dat wij veel meer zijn dan alleen een schildersbedrijf. Wij gaan een stapje verder om onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Met Mattijssen compleet nemen wij als het ware de regie van jouw klus voor onze rekening. Dit doen wij door een op maat gemaakt plan op te stellen. Wij coördineren het project en zorgen dat de taken worden uitgedeeld aan onze specialisten. Het resultaat: een relaxte klant en een topresultaat!

Alle zorgen rondom jouw project uit handen

Met Mattijssen compleet nemen wij al jouw zorgen rondom jouw project uit handen. Het enige dat jij nog hoeft te doen is te vertrouwen dat wij alles tot in de puntjes voor je regelen. Denk hierbij aan MJOP (meer jaren onderhoudsplanning), timmerwerkzaamheden en renovatie. Zelfs voor het vervangen van die ene lekkende ruit of omleggen van een leiding hebben wij de juiste specialisten in huis. Klinkt goed toch? Informeer snel naar de mogelijkheden voor jouw project.

Hoe gaat Mattijssen compleet in zijn werk?

Elk project is anders. Er zijn zakelijke en particuliere projecten en ook de wensen en vraag verschilt per klus. Daarom kiezen wij bij Mattijssen compleet altijd voor een op maat gemaakt plan. Dat wil zeggen dat afhankelijk van de werkzaamheden die plaats moeten vinden, er een combinatie wordt gemaakt tussen het schildersbedrijf en de woonwinkel van Dé Huismeesters. Heb je bijvoorbeeld veel behoefte aan een make-over van de woonkamer? Dan kun je er voor kiezen om eerst met een van de interieur stylistes van Dé Huismeesters aan de slag te gaan en vervolgens het team van het schildersbedrijf in te schakelen om alle keuzes door te voeren en jouw woonkamer op te knappen. Of bij een zakelijk project kan er eerst een loodgieter of elektricien de basis aanleggen en zorgen onze mannen voor de afwerking van het project.

Maak nu een afspraak

Ga je binnenkort verbouwen of komt er een nieuw zakelijk project aan dat je graag uit handen wilt geven? Maak dan een afspraak met een van onze specialisten. Wij komen bij jouw langs en zullen samen een plan maken van de werkzaamheden die gedaan moeten worden. Vervolgens gaan wij aan de slag en krijg je een vrijblijvende offerte. Daarna gaan we alle werkzaamheden inplannen en weet je precies waar je aan toe bent. Maak dus snel een afspraak.

Nieuw veld