Schildersbedrijf

Mattijssen doet het gewoon

Ben je op zoek naar een schilder om met het binnen- of buitenschilderwerk aan de slag te gaan? Heb je zelf niet de tijd, het kunnen of de zin om dit te doen? Geen probleem! Bij schildersbedrijf Mattijssen nemen we dit graag voor u uit handen. Van het afschilderen van kozijnen of deuren tot het renoveren van een plafond, wij doen het! Onze schilders zijn van alle markten thuis. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 

Meer dan een schildersbedrijf

Als het huis eenmaal staat of gerenoveerd is, is het tijd voor de volgende fase: hoe ga je het inrichten? In samenwerking met de woonwinkel van Dé Huismeesters kan schildersbedrijf Mattijssen je een totaaloplossing bieden. Met behulp van een interieurspecialist kies je de kleuren, stijl en het interieur. Wij zorgen er vervolgens voor dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt opgeleverd. Op die manier is jouw huis in no-time woonklaar. We hebben het dan natuurlijk niet alleen over het schilderwerk, maar ook over het leggen van de vloer, het plakken van het behang en zelfs het vervangen van ruiten.

Ook zakelijke projecten zoals een renovatie of vernieuwing nemen wij graag voor onze rekening. Met behulp van ons professionele schilders team bieden wij altijd een snelle, op maat gemaakte oplossing.

Binnenschilderwerk

Niet de tijd of de zin om zelf met het binnenwerk aan de gang te gaan? Wij nemen deze klus graag van je over. Onze allround schilders zijn van alle markten thuis. Van het grove sauswerk tot verfijnd schilderwerk en kleinere klussen. Niks is te gek voor de schilders van Mattijssen.

Buitenschilderwerk

Je herkent het wel, de buitenkozijnen moeten weer aangepakt worden. Zelf heb je geen zin om alles te gaan schuren, af te plakken en schoon te maken. Om nog maar niet te spreken over die bovenste ramen waar je eigenlijk niet goed bij kunt. Bij Mattijssen Schildersbedrijf Bemmel ben je aan het juiste adres. Ons team gaat graag aan de slag met jouw huis of kantoorpand, zodat het weer voor jaren mee kan.

Onderhoud & renovatie

Voor verschillende onderhoud- en renovatieklussen kan het team van Mattijssen je uit de brand helpen. Beglazingswerk, MJOP (meer jaren onderhoudsplanning) of behangen behoort tot onze dagelijkse kost. Maar ook renovatiewerkzaamheden zoals klein timmerwerk of stukadoren of andere herstelwerkzaamheden voeren wij uit.

Neem direct contact op

Privacy statement