Oktober Woonmaand

Profiteer de hele maand van veel voordeel

Een sfeervol thuis begint bij Mattijssen

Op zoek naar een nieuwe look voor in huis? Of wil je weer eens wat anders? Gordijnen en raamdecoratie zijn dé sfeermakers van de herfst. Profiteer alleen tijdens de Oktober Woonmaand –  bovenop op onze persoonlijke aandacht en service – ook nog eens van 20% korting op alle raamdecoratie en gordijnstoffen. En dat is nog niet alles, want naast raamdecoratie en gordijnen geven we ook nog eens 10% korting op de pvc-vloeren van Toppoint.

Kom nu naar de winkel, waar onze winkeldames op je wachten!

Hoe werkt het?

Kom in de maand oktober bij ons langs in de winkel en laat je inspireren door onze nieuwste collecties. Enthousiast geworden over nieuwe overgordijnen? Op maat gemaakte jaloezieën of wil je gordijnen laten maken van een door jouw gekozen stof? Of ben je op zoek naar een mooie nieuwe vloer en kun je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen? Super! Onze winkeldames gaan met je in gesprek en adviseren je precies hoe, wat en wanneer je de gordijnen geleverd kunnen worden. Ook tijdens deze actie zijn wij er volledig voor jou en nemen we de tijd om alle zaken door te lopen.

Het voordeel?

Bestel je gordijnen of raamdecoratie tijdens de Oktober Woonmaand, dan je ontvang 20% korting. Ook krijg je 10% korting op de pvc-vloeren van het merk Toppoint. Deze korting wordt verrekend op de factuur.

Zien we je snel?

Op deze tijden zien we je graag in onze winkel!

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 17:30 uur
Woensdag 10:00 – 17:30 uur
Donderdag 10:00 – 17:30 uur
Vrijdag 10:00 – 17:30 uur
Zaterdag 09.30 – 17.00 uur