Verf & behang

Alles voor binnen en buiten

Verf & kleur

Met een lik verf kun je de woning er niet alleen weer fris uit laten zien, je kunt ook meteen veel meer sfeer aanbrengen. Laat kleur je overtuigen en neem eens een kijkje in onze inspiratiehoek in de winkel. Kun je niet kiezen uit de vele kleuren of weet je niet goed wat nou écht past bij jouw interieur? Geen probleem. Onze verkoopmedewerkers denken graag met je mee. We hebben verschillende kleur stalen, waaronder de handgeschilderde kleurstalen van Pure by Flexa. Hiermee krijg je meteen een goed beeld van de kleur. Wil je kijken hoe de kleur thuis zal staan? Je mag de kleurstalen altijd meenemen of testen met onze Flexa testers. Wil je persoonlijk advies of een specialist die even met je mee kijkt welke kleur nu echt past bij jouw huis? Maak dan gerust een afspraak met een van onze stylisten.

Een ruim aanbod kwaliteitsverven

Behalve de natuurlijke verven van Pure by Flexa hebben wij ook veel andere merken in onze collectie. Als je milieubewust aan de slag wilt gaan hebben wij de speciale ecoverven van Ecotec. Of ga voor de dekkende verven van Sikkens. Deze en nog veel meer merken vind je allemaal in onze winkel, waar het personeel je graag helpt met het maken van de juiste keuze. Naast verf hebben wij ook een breed assortiment aan verf- en schildergereedschappen. Zo ben je snel helemaal voorzien en kun je direct aan de slag met jouw project.

Ben je zelf niet super handig of heb je weinig tijd? De schilders van ons schildersbedrijf staan natuurlijk ook paraat om je uit de brand te helpen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Behang

Behang is weer helemaal terug van weggeweest! En de meeste varianten zijn nog eens sterk verbeterd ook. Waar vroeger veelal gebruik werd gemaakt van papierenbehang, zien we tegenwoordig kwalitatief vliesbehang. Zo wordt het behangen een stuk makkelijker en heb je er langer plezier van.

Verschillende designs en merken in de woonwinkel

Ga je voor een landelijk behang of kies je voor een opvallende print? Niks is te gek! Met een mooi behang geef je je huis direct meer sfeer. Voor een extra dimensie aan jouw sauswerk gebruik je ons glasweefselbehang. Kies voor helemaal glad, subtiel of juist een meer opvallende structuur. Bekijk ook eens onze luxe behang van Élitis of Arte in de winkel. Met deze mooie en opvallende designs geef je jouw huis een warme, moderne uitstraling. We vertellen je er graag meer over!

Soms kan het ook lastig zijn welk behang het beste past bij jouw huis of inrichting. Gelukkig komen onze stylisten ook bij jou thuis! Maak een afspraak voor een persoonlijk stijl advies aan huis.